Travle dager i Vestfold og Telemark

Det er travle dager for Lydgulvsystemer AS i det som en gang var fylkene Vestfold og Telemark. Formann Atle Brattestå er i full gang med et stort prosjekt for Seltorgruppen AS, der ni etasjer med leiligheter på Kremmertorget Panorama i Tønsberg skal lydisoleres. Og ordrebøkene er fulle til langt inn i neste år.

– Det skjer mye spennende her hos oss nå. Vi har fulle dager, og det er en del fine prosjekter som ligger og venter på oss, sier Atle Brattestå.

Stort område

Det er et stort geografisk område som Brattestå og kollegene hans skal betjene, og selv om de gamle fylkesgrensene er borte, er det mer byggeaktivitet i gamle Akershus, Buskerud, Vestfold og Telemark enn noen gang.

– Vi har allerede gjort en del jobber i Asker. Området vårt strekker seg omtrent fra Oslo-grensa i nord og nedover til Agder. Vi skal snart i gang med noen fine boligprosjekter i Sandefjord og Larvik, og gjennom Veidekke, som vi for øvrig har et tett og nært samarbeid med, har vi også fått et større prosjekt på den videregående skolen i Sandefjord, forteller Brattestå.

Inntil videre blir Vestfoldavdelingen til Lydgulvsystemer AS drevet fra et rullende kontor av typen Ford Transit, og formannen synes dette er en utmerket ordning. Han trives nemlig mye bedre ute på jobb enn inne på et kontor.

– Vi er jo bare to fast ansatte og en tilkallingshjelp som vi får mer og mer bruk for. Og lageret vårt er en 20 fot blå container. Vi har alt det vi trenger, og papirer og kontorarbeid er det hovedkontoret som tar seg av. Heldigvis, ler Brattestå.