Lydgulvsystemer AS utvider lageret

Lydgulvsystemer AS har vokst ut av vårt gamle lager. I disse dager flytter vi inn i nye og funksjonelle lagerlokaler på Jaren.

Behovet var stadig økende og ble mer påtrengende for hver dag. Vi trenger mer plass og et mer effektivt lager. Det er ikke så ofte det er slike lokaler ledig her i området, så da vi fant dette bare noen kilometer fra hovedkontoret vårt, var det bare å slå til.

Operativt om kort tid

500 nye kvadratmetre lagerplass gjør at vi vil få bedre kontroll av vareflyt og mer effektive rutiner. Dette blir et løft for oss. Vi etablerer mye bedre logistikkrutiner, og vi har allerede ansatt en egen servicemann til det nye lageret. Det kommer til å bli en mye lettere arbeidsdag for våre ansatte, som inntil nå selv har plukket frem det de trenger på det gamle lageret vårt. Nå vil det bli en mye enklere og bedre struktur på dette. Det samme gjelder vask og renhold av bilene våre, utstyret og maskiner. Vi får kort og godt en enklere og mer effektiv arbeidshverdag

Vi er allerede i full gang med flyttingen, og litt innkjøringsproblemer må man selvsagt regne med, men det skal ikke ta så mange ukene før alt fungerer som det skal.