bildet viser en mann

Baseleder og tillitsvalgt Shkodran

Vi har tatt en prat med Shkodran Rexhaj, om hans historie og rolle hos oss.

Hvor lenge har du jobbet i Lydgulvsystemer, og hvordan havnet du der?

-Først gikk jeg byggfag på videregående, samtidig som jeg satset på fotballen. Jeg spilte for LSK og Strømmen, i Eliteserien og 1. divisjon. Fotball har alltid vært viktig for meg, men jeg ønsket også å ha noe å falle tilbake på. Totalt bodde jeg i Oslo i 14 år, før jeg flyttet tilbake til Hadeland – Nå har jeg jobbet her i 5 år.

Hva er rollen din?

-Jeg er både baseleder og tillitsvalgt. Dette er ansvar jeg har jobbet meg opp til og jeg setter pris på mulighetene for egenutvikling i bedriften.

Hva er Lydgulvsystemer aktuelle med om dagen?

-Vi driver med mye forskjellig, alt fra trinnlydløsninger, vannbåren varme, sparkling av gulv, elementmontasjer, betongarbeid – i det hele tatt ganske variert.

Hvordan har året vært så langt?

-Det har vært ganske bra, ettersom Corona-situasjonen delvis har gått over så har det steget veldig med jobber. I fjor ble det en del utsatte prosjekter, men I år har det skutt opp i været.

Hvordan ser resten av året ut?

Det ser veldig travelt ut. Det er stadig nye prosjekter og forespørsler. Vi er langt fremme på vårt felt og har vokst mye de siste årene.

Hvor involvert er du i prosjekter, er du med på alle som kommer inn og utføres?

-Vi har flere som er baseledere og jobbene fordeles på ulike prosjektledere og baseledere. Vi forsøker å dele det jevnt utover, for at det ikke skal bli for mye for hver enkelt. Jeg er et mellomledd mellom admirasjonen og de ansatte som er utførende.

Hvordan er din arbeidsdag og oppgaver?

-Mitt ansvar er å sørge for at vi leverer det vi har på kontrakt og å følge opp prosessene. Jeg følger opp de ansatte som er satt til mitt prosjekt og entreprenøren – som må godkjenne arbeidet.

Er det noen prosjekter du kan trekke fram som både du, og også oppdragsgiver, har vært ekstra fornøyde med?

-Jeg synes det er vanskelig å trekke frem, jeg har vært involvert i nærmere 100 prosjekter. Vi driver med flere prosjekter nå som vi er veldig fornøyd med – Det viktigste for oss er alltid at vi utfører oppdrag på en god måte og at kunden er fornøyd!

Hva er dine tanker om Lydgulvsystemer og utsiktene utover 2021?

-Vi ønsker å bli størst på det vi driver med, det er ambisjonen. For å klare det må vi nå de ulike delmålene vi har satt oss, det er det som driver oss hver dag.